Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, from our business development or the daily life in our office.

Fear of missing out? Please subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Nu står de første operatører klar

Vinteren er efterhånden ved at overgive sig til de mildere forårsvinde, og påsken står for døren. Autonomous Mobility er selvfølgelig gearet til en eksponentiel udvikling - og alligevel må vi erkende, at et tilbageblik på første kvartal er lige ved at tage pusten fra os. På den gode måde!

Først og fremmest har vi offentliggjort en stor nyhed. Vi er blevet udvalgt som operatør og samarbejdspartner på udviklingsprojektet i Aalborg Øst. Visionen om et sammenhængende og socialt bæredygtigt Aalborg Øst ligger bag et storstilet udviklingsprojekt af bydelen, og når vi efter sommerferien sætter selvkørende shuttlebusser ind på den centrale Astrupsti, vil bydelens beboere opleve mere mobilitet, sammenhæng og tryghed. Området gennemgår lige nu en omfattende renovering, som det også fremgår af billederne her.

Aalborg.png

Vil du være sikker på at modtage nyheder som denne i det øjeblik, den offentliggøres? Så tilmeld dig vores mailingliste med pressemeddelelser lige her.

Nyt fra kontoret - og nyt kontor

På de interne linjer er der også sket en del nyt. Grundet den store efterspørgsel fra kunder og samarbejdspartnere efter nye projekter og med den snarlige lancering af vores første pilotprojekter har der været behov for flere kræfter på alle teams - Business Development, MarCom og Operations. Vi har budt velkommen til fire nye, skarpe kolleger: Marketingkoordinator Jannie Andersen, forretningsudvikler Kresten Harala Arup, Technology and Data Lead Christian Bering og projektkoordinator Michael Skibsted.

Nye_Medarbejdere.png

De nye medarbejdere har fuld fart fremad og styrker forretningen på alle måder. De har også aktualiseret behovet for mere plads end vi har i vores nuværende kontorfaciliteter. Derfor regner vi med at flytte til nye lokaler pr. 1. maj. Vi bliver dog på DTU Lyngby Campus.

Når vi skal ud på vejene, vil vi i starten bemande busserne med en operatør for at sikre, at brugerne får en positiv oplevelse med den nye teknologi. Operatøren skal også kunne træde til, hvis der bliver brug for manuel assistance. Derfor har vi her i første kvartal uddannet vores første kuld operatører til at varetage denne vigtige opgave. Operatørerne har fået en grundig oplæring i køretøjet og teknologien, ligesom de er blevet trænet i konfliktforebyggelse, kommunikation og førstehjælp.

Vores nye operatører Matz og Anders - og highlights fra uddannelsesforløbet. 

Vores nye operatører Matz og Anders - og highlights fra uddannelsesforløbet. 

Fik du set…?

Udover den fine reportage fra Euroman i magasinets februarudgave, har man kunnet se os på TV2 Fyn den 26. februar, hvor vores CEO Peter fortalte om de selvkørende køretøjers forestående premiere i blandet trafik.

På kvindernes kampdag den 8. marts slog vi et slag for større mangfoldighed i tech- og autobranchen med særlig fokus på vores kvindelige medarbejdere.

IWD_Scion_Euroman.png

Vi har også været aktive i trængselsdebatten i første kvartal 2018, og det er emne, der bliver ved med at være aktuelt. Transportministeriets ekspertgruppe om fremtidens mobilitet har netop afgivet rapport om deres resultater, og her er det mere end tydeligt, at trængslen særligt i og omkring storbyen bliver et stigende problem - hvis vi ikke handler nu. Selvkørende samkørsel og et fintmasket net af mobilitet kan være en central del af løsningen.