Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, recommendations and inside-tips are featured right here on our blog. 

Fear of missing out? Do subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Nyt år, nye ansigter

Vi er kommet godt i gang med det nye år i vores hovedkontor i Lyngby. Et kontor, hvor pladsen efterhånden er lidt trang, så vi har leget stoleleg til den store guldmedalje. Men i bedste startup-ånd er der altid plads til én til, hvis blot man tænker kreativt. 

Seneste tilføjelse til teamet er vores dygtige Marketing Coordinator, Jannie Andersen, som havde første arbejdsdag den 2. januar. Hun skal være vores social media-haj, eventplanlægger og kreative maskine, og med hende i spidsen for vores digitale tilstedeværelse har vi fået en stærk udvidelse af kommunikationsteamet. Det bliver ikke mindst vigtigt, når vi skal ud i virkeligheden og lave pilotprojekter. 

 Her er tre ud af fire nye medarbejdere: Lea, Thomas og Jannie

Her er tre ud af fire nye medarbejdere: Lea, Thomas og Jannie

Billedet som Thomas holder her viser meget godt, hvor hurtigt det går. Det blev taget i sensommeren, hvor vi var 9 ansatte - nu er vi 13 med flere på vej. Hold fast og spænd selen, for nu gearer vi op!