Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, recommendations and inside-tips are featured right here on our blog. 

Fear of missing out? Do subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Derfor tror vi på en selvkørende fremtid

Spørger du en bilist i dag, om hun har lyst til at udskifte sin nuværende bil med en selvkørende bil, svarer hun i lidt over halvdelen af tilfældene nej.

JP's Finans satte i weekenden fokus på udfordringerne med at skifte til selvkørende biler i artiklen "De selvkørende biler kommer - men så rammer de virkeligheden". Her var et af nedslagspunkterne bl.a. den måling, som får nogle til at drage den forhastede konklusion, at selvkørende biler ikke har gang på jord.

Sådan ser vi slet ikke på det.

Faktum er, at forsvindende få danskere rigtig ved, hvad en selvkørende bil kan og hvordan den virker, og endnu færre har prøvet at være passager i én.

Vi har flere gange haft besøg af folk, der i udgangspunktet var skeptiske - men som efter en prøvekørsel på vores lukkede prøveområde skiftede mening. For den var da egentlig meget behagelig at køre i. Den navigerer sikkert og reagerer med det samme. Og tænk, hvad man nu kan bruge al den tid til, som man før skulle bruge med hænderne på rattet og fødderne på pedalerne?

 Den selvkørende bus Arma på vores aflukkede prøvebane ved DTU.

Den selvkørende bus Arma på vores aflukkede prøvebane ved DTU.

Det siger sig selv, at det tager tid at omstille sig til en ny teknologi. Derfor arbejder vi også på at komme ud i virkeligheden med vores køretøjer hurtigst muligt, så mange flere får mulighed for at opleve den selvkørende frihed på egen krop.