Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, recommendations and inside-tips are featured right here on our blog. 

Fear of missing out? Do subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Nu kommer logistikken på skinner

Autonomous Mobility sætter flere skibe i søen og har en række spændende projekter på tegnebrættet. Derfor har vi fra 17. juli 2017 ansat Jacob Wollbrink som projektkoordinator. Han har ansvar for at få den praktiske og logistiske side af vores pilotprojekter til at fungere.

Jacob har en international profil og er cand. mag. i amerikanske studier. Før han kom med i vores team arbejdede Jacob i Hamborg, hvor han i halvandet år gennemførte kvalitetsundersøgelser for postvæsener i Europa og resten af verden. 

 3D-printede logoer til fælgene.

3D-printede logoer til fælgene.

Anne Rosa Simonsen