Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, recommendations and inside-tips are featured right here on our blog. 

Fear of missing out? Do subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Vi udvider flokken

Fra 1. august 2017 har vi ansat Anne Rosa Simonsen som vores Communications Lead. Hun vil stå i spidsen for opgaven med at fortælle om den selvkørende fremtid, vi arbejder på. I både ord og billeder. 

Anne Rosa kommer fra Justitsministeriet, hvor hun har rådgivet om kommunikation og presse under fem forskellige ministre. I dag har hun for første gang oplevet de selvkørende hjul på jorden ved en prøvekørsel af Arma på vores lukkede testareal ved DTU.

 Selvkørende Arma, prøvekørsel på DTU.

Selvkørende Arma, prøvekørsel på DTU.

Anne Rosa Simonsen