Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, recommendations and inside-tips are featured right here on our blog. 

Fear of missing out? Do subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Ny Teknik om vores svenske projekt

Det svenske magasin Ny Teknik har interviewet vores forretningsudvikler Jakob Münter om vores kommende pilotprojekt hinsidan. Vi har et spændende projekt på tegnebrættet i Göteborg, som i øjeblikket gennemgår en godkendelsesproces. 

Læs artiklen lige her

Så du TV2's Go'Morgen Danmark i morges, kunne du heller ikke overse vores køretøj Arma i fint selskab hos hertugen af biler, Christian Grau. Her er Grau i Arma, da han fik en demonstration på vores aflukkede testbane. 

 

 Christian Grau på prøvetur i den selvkørende Arma.

Christian Grau på prøvetur i den selvkørende Arma.