Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, recommendations and inside-tips are featured right here on our blog. 

Fear of missing out? Do subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Bliv klogere på selvkørende biler

Adobe Spark (1).jpg

Året går på hæld, og sikke et år. Vi har etableret os som den vigtigste danske spiller på det selvkørende område, vi har oplevet en helt overvældende interesse fra både beslutningstagere, presse og almindelige danskere, og vi har været vidt omkring: fra Folkemødet på Bornholm til HI-messen i Herning, for ikke at glemme Singularity U Summit i København, Kulturnatten 2017 og demonstration i Vilnius i Litauen. Staben er udvidet fra én til 13 ansatte - med flere på vej...

Vi har nemlig haft rasende travlt med forberedelserne til næste år. For 2018 bliver året, hvor de første danskere får mulighed for at køre i shuttlebusser uden chauffør - måske i det kvarter, hvor de bor eller arbejder. Og det bliver med os som operatør.

Vi vil gerne takke alle vores gode samarbejdspartnere for input, nysgerrighed, hjælpsomhed - og fordi I tror på, at vi vil gøre Danmark og Norden selvkørende!

På Facebooksiden har vi de første 24 dage af december haft en julekalender, hvor vi hver dag delte inspiration og nørdet viden til interesserede. Her er den fulde "litteraturliste" i et lidt mere tilgængeligt format end 24 Facebookposts.

Hvis du vil give os en forsinket julegave, så har vi kun et ønske: At du følger os på sociale medier og spreder ordet. Godt nytår!

 

LITTERATURLISTE FOR SELVKØRENDE NØRDER