Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, recommendations and inside-tips are featured right here on our blog. 

Fear of missing out? Do subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Fra alle os til alle jer: Kalendergaver til hjernen

 Jul på selvkørende hjul. Photo credits: Navya Group.

Jul på selvkørende hjul. Photo credits: Navya Group.

Lær alt, hvad vi ved om selvkørende teknologi.

Julemåneden byder på mange tomme kalorier. Pebernødder, tarveligt julepynt, genudsendelser på tv og underlødige chokoladejulekalendere.

Vi vil gerne højne niveauet. Derfor vil vi på Autonomous Mobilitys Facebookside hver dag i december måned give dig en kalendergave til hjernen. Kort sagt deler vi det, vi ved om selvkørende teknologi. Det kan være artikler, rapporter eller statistik. Solide kalorier til hjernen baseret på fakta. 

Skærmbillede 2017-11-30 kl. 11.04.35.png

For lad os være ærlige: Det kan være svært at følge med, når den teknologiske udvikling tonser derudaf. Når man arbejder med det til dagligt, giver det sig selv, hvordan en LiDAR virker, hvad et niveau-4 køretøj kan, og hvorfor en bil i det hele taget kan køre helt af sig selv. Men for alle andre, som ikke til daglig har fingrene nede i maskineriet, er det ikke helt så åbenlyst. Hvor skal man begynde for at finde ud af, hvad der er op og ned? 

Man skal selvfølgelig begynde med lågen den 1. december. Vi starter blødt ud med de basale begreber, lovgrundlag og køretøjer - og så håber vi, at I følger med og deler med dem, der kunne være interesserede.

Bliv klogere helt gratis i december på

facebook.com/amobility

Glædelig jul!