Autonomous Mobility
Helpful. Simple. Seamless.

News

 
 

NEWS

Big and small news, recommendations and inside-tips are featured right here on our blog. 

Fear of missing out? Do subscribe to our mailing list and stay updated. 

 
pexels-photo-108603.jpeg
 

Værs'go, her får du din tid tilbage

Du er vant til at sidde med hænderne på rattet og fødderne på pedalerne, når du kører i bil. Lige om lidt får du hænder, fødder og opmærksomheden fri. Transporttiden bliver til nyttetid. Eller afslapningstid. Du vælger selv.

 Morgensang, kaffe og selvkørende teknologi går op i en højere enhed. 

Morgensang, kaffe og selvkørende teknologi går op i en højere enhed. 

I Autonomous Mobility har vi sunget morgensang i bussen og arbejdet en hel dag, mens bussen kørte os rundt på vores lukkede testbane. Med en kapacitet på op til 11 siddende og 3 stående passagerer kunne man sagtens forestille sig, at spejdertruppen kunne øve knob på vej hen til lejren. Læsegruppen kunne repetere pensum fra den ene del af campus og over til auditoriet. Vinsmagerne kunne køre sikkert hjem uden chauffør. Bandet kunne varme op på vej til koncerten. Kun fantasien sætter grænser!

Vores ældre gangbesværede medborgere kommer for sjældent ud. Mange er afhængige af, at deres voksne børn kan køre dem rundt, når de skal til lægen, optikeren eller supermarkedet. Ligesom børn, der får tidligt fri fra skole, tit skal have en forælder med ladcykel eller bil på banen, for at de kan komme til sport. Med selvkørende biler giver vi mere mobilitet til flere mennesker. Og så kan vi prioritere tiden sammen med dem vi holder af, hvor vi kan se hinanden i øjnene og ikke behøver fokusere på den forankørende bil.

Vi vil have samtalen tilbage i den offentlige transport. Hvad hvis du kunne dele din tur ind til arbejde med folk, som er spændende at snakke med? Vi leger med tanken om at gøre den selvkørende bus til et slags socialt medie. Hvor du - hvis du vil - kan blive matchet med andre “mobilister”, som måske har samme interesser som dig eller har viden på et område, du er interesseret i.

Uanset hvad vil vi gerne give dig din tid tilbage. Livet er for kort til at spilde væk i en bilkø med hænderne på rattet.