Semler20170823_20576.jpg
Semler20170823_20576.jpg

Introduktion


delt
bæredygtig
selvkørende

SCROLL DOWN

Introduktion


delt
bæredygtig
selvkørende

 

Selvkørende mobilitet starter her

Autonomous Mobility er den førende operatør af selvkørende køretøjer i Norden.

Vi bygger mobilitetsløsninger baseret på selvkørende teknologi.

Det betyder, at det at bevæge sig fra A til B bliver mere sikkert. Vores køretøjer registrerer omgivelserne i en 360 graders omkreds, reagerer på et splitsekund og bliver aldrig distraherede.

Det betyder, at transporten bliver mere bæredygtig. Vores køretøjer er 100% eldrevne, og løsningen er delt, så kapaciteten udnyttes optimalt.

Og det betyder, at vi alle sammen får mere tid på hænderne. Den tid, vi i dag bruger bag rattet på vejene kan bruges helt frit, når køretøjet selv tager styringen. Med færre trafikuheld glider trafikken lettere, og vi kommer alle hurtigere frem.

  

Hvem er vi?

Autonomous Mobility introducerer selvkørende køretøjer i Danmark, Norden og Baltikum.

Vores vision er at skabe ny mobilitet med løsninger, som er delte, bæredygtige og selvkørende.

Autonomous Mobility blev etableret som en selvstændig start-up med Semler Gruppen i ryggen i oktober 2016, og vi har siden da arbejdet utrætteligt for at få hjul på jord. Vi har allerede søgt om tilladelse til at gennemføre konkrete pilotprojekter. 

Vi har i dag et team på 11 ansatte. Vi har forskellige baggrunde og kompetencer - men fælles for os er en stærk holdånd og høje ambitioner om bæredygtig mobilitet med selvkørende teknologi.

Er du interesseret i en selvkørende mobilitetsløsning, kan du kontakte os her.